Coaching & Advies

Nieuwe klantendoelgroep, nieuw product, betere ICT, ander administratiepakket, nieuwe medewerkers, groei, andere markt, ander moederbedrijf, fusie of outsourcen. Coaching kan u helpen. Een bedrijf is continue aan het veranderen. Het lijkt wel of u dagelijks moet aanpassen. De nieuwe aanpassingen zijn net doorgevoerd en u moet alweer veranderen.

In welke fase van verandering het bedrijf ook verkeert, wij kunnen u bijstaan d.m.v. advies & coaching. Wilt u resultaten verbeteren door grip op kwaliteit? Dan kunnen wij u ondersteunen met structuur en methodes voor het proces van veranderen. Het eindresultaat is een organisatie die continue kan verbeteren. Waarbij aan de verwachting van alle belanghebbenden kan worden voldaan.

Succesvol door grip op kwaliteit.

Wij bieden maatwerk om u en uw bedrijf te kunnen helpen. Daarbij hanteren we twee hulpmiddelen. Een navigatie systeem (Kwaliteitsmodel) dat de weg wijst naar de bestemming en een modeltekening (Procesmodel) voor het voertuig (uw bedrijf) dat u bij de bestemming brengt. Advies & Coaching van BenRi kan u daar bij helpen.