Procesmanagement

U bereikt een doel door actie te ondernemen. Een aaneenschakeling van acties noemen we een proces. Bijvoorbeeld een salesproces of een administratief proces. Maar welke acties zijn cruciaal om het doel te bereiken en welke talenten (kennis en vaardigheden) zijn hiervoor nodig? BenRi maakt dit SIMPEL inzichtelijk met behulp van procesmanagement.

We ontwerpen samen een procesmodel vanuit uw perspectief.

Dit procesmodel noemen wij ook wel de bouwtekening voor uw organisatie. Met deze bouwtekening maken we inzichtelijk wat voor uw onderneming de cruciale processen zijn om te kunnen groeien, veranderen. Ongeacht welk gemeenschappelijk doel u wilt bereiken.

We visualiseren welke primaire-, ondersteunende- en sturende processen er binnen het bedrijf nodig zijn om het doel te bereiken. Een afdelingen-overstijgend overzicht waarin ook duidelijk wordt wie moet samenwerken om de acties met succes uit te kunnen voeren.

Tevens brengen we in kaart wie er allemaal betrokken zijn bij deze processen zodat er rekening wordt gehouden met alle belanghebbenden. Het resultaat is een helder overzicht van alle acties en vooral ook interacties die nodig zijn voor het behalen van het beoogde doel.