Waarmee kan BenRi u helpen

Er zijn vele definities van succes.

BenRi helpt u graag om succesvol te zijn met behulp van o.a. procesmanagement, kwaliteitsmanagement en het bereiken van operational excellence. We coachen managers om succesvol te zijn. Wij zien succes als het behalen van een vooraf gesteld doel. Hierbij denken wij niet alleen aan financiele bedrijfsresultaten. Vooral het behalen van uw doelen ten aanzien van uw klanten, medewerkers en andere ‘stakeholders’ is van belang. Uw doel om grip te krijgen op de kwaliteit van uw bedrijf. Wij zijn overtuigd dat door grip op kwaliteit al uw bedrijfsresultaten gehaald kunnen worden.

Wij weten dat u er alles aan doet om succesvol te zijn. Toch kan het in de praktijk soms tegenvallen om uw doelen te bereiken. Dit kan veel oorzaken hebben.

VRAAGT U ZICH OOK WEL EENS AF:
HET ANTWOORD VAN BENRI

Al 25 jaar zijn deze vragen actueel. Vele theorieën en middelen worden toegepast, sommigen met veel succes maar ook veel zonder enig succes. Wij weten door ervaring dat succes niet afhankelijk is van de theorieën en middelen, maar de manier waarop u uw doelen wilt bereiken. De middelen zijn ondersteunend.
Het belangrijkste antwoord op alle vragen: Door het SIMPEL te doen! Niet omdat het eenvoudig is, maar in alle antwoorden komen dezelfde principes naar voren die ervoor zorgen dat de successen wel worden behaald. Dat is onze werkwijze.

De management theorieën en bijbehorende middelen die BenRi toepast om te helpen uw doelen te behalen zijn: procesmanagement, kwaliteitsmanagement, verandermanagement, coaching van uw medewerkers en managers en advies over milestones en doelen. Wel met de voeten in de modder samen met u.